Președintele PLR Alba, Ioan Lazăr: „Iohannis nu are nici o şansă să ajungă în turul doi”

Îndosariat în: Politică |

Ioan-Lazar-Aug-2014Președintele interimar al PLR Alba a venit astăzi cu o declaraţie cel puţin surprinzătoare: candidatul Dreptei la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis nu are nici o şansă să ajungă în turul doi, acolo unde, Victor Ponta va ajunge fără probleme, iar lupta pentru cel de-al doilea candidat se va da între Elena Udrea şi Călin Popescu Tăriceanu. Mai mult decât atât, Lazăr crede că Iohannis se va retrage singur, de frică.

Spunem că declaraţia este cel puţin surprinzătoare deoarece candidatul ACL este poziţionat deocamdată pe locul 2 în sondaje, la o distanţă semnificativă faţă de ultimii contracandidaţi. Cu toate acestea Lazăr vede o ascensiune mare a celorlalţi doi: Tăriceanu şi Udrea.

„Ponta ajunge sigur în turul doi pentru că PSD stă foarte bine în sondaje. Bătălia pentru al doilea candidat se va da între Tăriceanu şi Udrea. Iohannis se va retrage el. în momentul în care Udrea va creşte în sondaje îi va fi frică”, a spus acesta.

Liderul PLR a spus săptămâna trecută că Tăriceanu va obţine în judeţul Alba, un procent care să-i faciliteze accesul în turul doi.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 2 și 16 noiembrie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.