Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu: „Prin atacurile sale Teodor Atanasiu demonstrează faptul că este mai preocupat de alianța sa cu PDL decât de proiectul USL”

Îndosariat în: Politică |

Ioan-Dirzu-PSDPrin atacurile sale repetate la adresa PSD, senatorul liberal Teodor Atanasiu demonstrează din nou atașamentul său față de alianța sa cu PDL și încălcarea repetată a mesajului promovat în timpul campaniei electorale de către USL de luptă împotriva regimului Băsescu și pentru o Românie corectă și prosperă.

Președintele PNL Alba nu are niciun argument sau probă în susținerea argumentelor sale ceea ce demonstrează o lipsă de respect pentru contribuția adusă de PSD în alegerea sa ca și senator dar și o clară neînțelegere a procedurilor administrative legale. Probabil că domnul Atanasiu uită faptul că acesta a fost susținut de mine în calitate de președinte, și de colegii mei social democrați din Alba atât în campania electorală cât şi atunci când a fost anchetat la apartenenţa unui grup infracţional în cazul referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Îi explic domnului senator că funcțiile ocupate în instituțiile deconcentrate au fost ocupate prin concurs iar fiecare funcționar este responsabil de propria activitate și de respectarea legii. Interesant este că liderul liberal vorbește de numiri politice care încalcă legislația în vigoare și evită sistematic să menționeze faptul că fostul director susținut, se pare de către liberali și domnia sa, a fost demis în urma unei lipse de responsabilitate care a demonstrat o gravă incompetenţă.  Conform legii ar fi o abatere gravă să existe totuși astfel de numiri politice iar domnia sa poate să ne povestească cum a făcut dânsul legal numirea fostului director, Miclea Mircea dacă consideră că acestea se fac în maniera descrisă de domnia sa.

Prin urmare îmi rezerv dreptul de a-l ataca în instanța pe domnul senator Teodor Atanasiu pentru injurii și calomnii în cazul în care aceste tipuri de mesaje persistă și nu se informează în prealabil pentru a înțelege procedurile legale.

Semnat: Preşedintele PSD Alba, deputat Ioan Dîrzu

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.