Prețuri la alimentele de bază reduse cu 12% la magazinul Kaufland din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

preturi_reduse-alimente-baza-kaufland-alba-iuliaRetailerul Kaufland Romania s-a ținut de promisiune și a redus începând de astăzi prețurile la alimentele de bază cu 12% ca urmare a OUG a Guvernului României nr. 6/2015 pentru modificarea și completarea Codului Fiscal.

Drept urmare la magazinul Kaufland din Alba Iulia, preturile pentru: carne de pasăre, produse proaspete cu autoservire, mezeluri, produse lactate (cu excepția produselor UHT), ouă, brânzeturi, delicatese proaspete, icre, salate și preparate din pește au fosr reduse cu 12% iar reducerea este evidențiata prin prezența unei etichete de culoare albastră cu inscripția Noul TVA.

De la 1 iunie, în urma scăderii TVA-ului la toate produsele alimentare menționate în OUG nr. 6/2015, prețurile de vânzare ale acestor produse vor fi reduse în magazinele Kaufland cu 12,1% față de data de 31.05.2015. De asemenea retailerul german se angajează ca în perioada 01.06.2015 – 31.07.2015 să nu majoreze prețurile la produsele menționate mai sus.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.