Primăria Alba Iulia intenționează să ofere locuințe de serviciu pentru doi medici de la Spitalul Județean

Îndosariat în: Administrație |

bloc-alba-iuliaPrimăria Alba Iulia dorește să repartizeze două locuințe de serviciu, situate în municipiu, pentru doi medici care lucrează în cadrul Spitalului Județean Alba, la secțiile Oncologie și Neonatologie și care au venit aici din alte județe.

Este vorba de două apartamente situate pe str. Mesteacănului și Polignului pentru care se vor încheia contracte de închiriere pe o perioadă de 1 an, cu drept de prelungire.

Potrivit reprezentanților administrației locale, chiria pentru locuințele ce vor fi repartizate se stabilește conform OUG nr.40/1999 privind protecția chiriașilor.

Cei doi medici se vor putea muta în noile locuințe imediat ce repartizarea va fi aprobată de Consiliul Local Alba Iulia, în ședința din 24 ianuarie 2014.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.