Prime și salarii blocate pentru „alb-negri”, după eșecul de duminică din Valea Domanului

Îndosariat în: Sport |

Înfrângerea cu 1-4 din Valea Domanului a adus presiune în tabăra divizionarei terțe Unirea Alba Iulia, plasată abia pe poziția a 7-a a ierarhiei, după șase runde, la 9 puncte distanță de liderul Șoimii Lipova, ce are maximum de puncte.

Astfel, în ședința de luni a oficialilor albaiulieni, s-au dezbătut măsurile ce urmau să fie luate după această înfrângere, atât la nivelul băncii tehnice, cât și în privința jucătorilor, conturându-se două curente de opinie divergente: unul pentru continuitate în privința antrenorilor, deși s-a vehiculat chiar o măsură radicală, și, un altul “pro schimbare”, un soi de război surd! Oficial nu s-a pomenit cuvântul “ultimatum” pentru Adrian Bicheși, dar este clar că “principalul” unirist nu se află într-o poziție confortabilă, fiind dependent de rezultatele obținute până la finele turului (a se citi reducerea ecartului față de prima clasată și intrarea, cu șanse, în calculele promovării).

• 12 puncte în următoarele 4 jocuri!

Conform unor surse autorizate, fotbaliștii albaiulieni au primele și salariile blocate temporar, și trebuie să facă 12 puncte în următoarele 4 jocuri, pentru a nu se ajunge la decizii mai drastice, respectiv în întâlnirile cu FC Avig (acasă), la Ghiroda, Național Sebiș (pe “Cetate”) și la Ocna Mureș. “Nu mi s-a transmis nimic în privința vreunui ultimatum. Am mână liberă și sprijin total din partea lui Gicu Grozav, Mihai Oancea și Mihai Dăscălescu. Trebuie să ne apropiem de primele 4 locuri și avem obiectiv să facem maximum de puncte în următoarele 4 întâlniri”, a spus antrenorul Adrian Bicheși. Președintele Mihai Dăscălescu, în schimb, a evitat elegant, să comenteze deciziile, spunând doar că: “obiectivul este să fim în iarnă pe unul dintre primele două locuri, iar primele, conform ROI, nu se acordă decât dacă ne clastă pe locurile 1-4”. Mult mai tranșantă a fost poziția lui Armando Popescu, managerul general al Unirii Alba Iulia: “Le-am transmis un avertisment anumitor jucători, mai ales celor care au uitat să joace fotbal! Primele și salariile rămân blocate până când prestația echipei va fi la nivelul pe care ni-l dorim. La Unirea rămâne important modul cum privim perspectiva, din toate punctele de vedere”.

Unirea Alba Iulia a trăit un vis, săptămâna confruntării din “16”-imile Cupei României, de la Zlatna, o prestație de apreciat împotriva FCSB, dar când a coborât din nori, în realitate, s-a trezit într-o situație delicată, în Liga a 3-a, promovarea fiind doar o utopie în acest moment!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.