În primul meci din play-off: CSU Alba Iulia – CSM Satu Mare 81-55

Îndosariat în: Sport |

csu-alba-iulia-csm-satu-mareCSU Alba Iulia a învins în această seară pe CSM Satu Mare cu scorul de 81-55 (26-15, 17-15, 14-10, 24-15), într-un mod categoric, în primul meci din cadrul play-off-ului la baschet feminin şi mai are nevoie de o victorie duminică, 6 aprilie, la Satu Mare pentru a se califica în semifinale, unde va întâlni CSM Târgovişte.

• Au condus în permanenţă

Cu excepţia primelor 7-8 minute, când vizitatoarele au ţinut aproape (17-15 pentru CSU), albaiuliencele s-au aflat mereu la timonă, conducând în permanenţă, diferenţa valorică fiind una substanţială. La pauza mare diferenţa era liniştitoare, 43-30, ecartul mărindu-se în sfertul următor. În ultimele minute Popov şi-a permis luxul să apeleze şi la tânăra Mihaela Gherman, în aplauzele fanilor. “Sper ca în următoarele 3 săptămâni să intrăm în formă maximă. S-a văzut că am avut jucătoare plecate la All Star Game, s-a simţit în jocul nostru. Îmi doresc să ne calificăm încă de duminică“, a spus Miroslav Popov. “Diferenţa de valoare este certă în favoarea echipei CSU, dar eu sunt mulţumit de jocul propriei echipe“, a afirmat Petru Eleş.

Echipa lui Popov este la a treia victorie consecutivă în faţa formaţie rivale din anii trecuţi, la care activează Petru Eleş, Eniko Laza şi Bianca Voica, toţi trei aplaudaţi de Galeria “Gruppo Arnsberg”

Marcatoare: Chastity Reed – 15, Sasa Cadjo – 13, Breanna Salley – 12, AnneMarie Părău – 8, Chadijah Whittington – 8, Marina Mandic – 7, Alexandra Uiuiu – 6,Tiffany Brown – 6, Ildiko Nagy – 6.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.