Principalul suspect în cazul odioasei crime din cartierul albaiulian Partos a fost reținut de polițiștii din Botoșani

Îndosariat în: Actualitate |

Oamenii legii au un suspect în cazul crimei din cartierul albaiulian Partoș. Este vorba despre Mădălin Miki Lupu, care ar mai fi comis o infracțiune de omor, potrivit botosaninews.ro.

Mădălin Miki Lupu ar fi comis o altă crimă în județul Botoșani, în localitatea Cotușca, și ar fi recunoscut că a mai comis o infracțiune de omor înainte cu câteva zile, în Alba Iulia. Cu alte cuvinte, acesta ar fi recunoscut crima din cartierul Partoș. (Precizăm că această informație nu a fost confirmată oficial pentru ziarulunirea.ro)

Potrivit botosaninews.ro, acesta are 24 de ani, este recidivist, fiind condamnat în trecut pentru viol. După ce ar fi comis faptele de la Alba Iulia, acesta ar fi plecat în Botoșani unde ar fi înjunghiat-o pe o femeie de 71 de ani, care a decedat ulterior la spital. Bărbatul ar fi intrat în casa ei pentru a comite un furt.

Precizăm că surse din cadrul anchetei au declarat, marți, pentru ziarulunirea.ro, că au un cerc de suspecți, însă mai multe detalii nu pot fi date publicității. Starea de sănătate a băiatului femeii omorâte în propria casă din cartierul albaiulian Partoș este ”spre bine”, dar acesta nu este deocamdată ”apt să dea declarații oficiale”.

Crima s-ar fi produs în noaptea de vineri spre sâmbătă. Femeia a fost găsită fără suflare în spațiul dintre curtea și grădina propriei case de pe strada Regimentul V Vânători din cartierul Partoș, iar fiul acesteia, în vârstă de 53 de ani, inginer de meserie, a fost găsit închis în casă cu leziuni grave la cap și a fost transportat la spital.

Potrivit unor surse, cazul ar fi fost semnalat, sâmbătă dimineața, de către o rudă. Văzând că nu poate lua legătura cu familia la telefon, s-ar fi deplasat spre locuința lor, unde ar fi descoperit grozăvia.

În urma autospiei, s-a constatat că este vorba despre o moarte violentă, cauzată prin lovire repetată cu un corp dur, la nivelul capului.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro