Printre furnizorii Casei Regale a României se află și patru societăți din județul Alba. Vezi care sunt acestea!

Îndosariat în: Din Județ |

Carne de pui de la Transavia SA, produse lactate de la Albalact, porțelan de la Apulum Alba Iulia SA și ouă Gălbenel de la Triticum Sebeș, sunt câteva din produsele preferate de Casa Regală a României.

Prima companie din județul nostru care a devenit furnizorul Casei Regale este Transavia SA, cel mai puternic producător de carne de pui din țară.

Potrivit paginii oficiale a Familiei Regale, se oferă calitatea de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite de o persoana sau de o companie comerciala. Astfel, acordarea Calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale sau a persoanei furnizor. Calitatea de furnizor este conferita persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii catre Casa Regala, timp de cel putin un an.Această calitate de furnizor nu este un titlu sau o distinctie, ci o recunoastere a calitatii de persoana sau companie comerciala de la care Casa Regala a solicitat bunuri sau servicii.

Sursa: familiaregala.ro

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.