Procurorul șef DIICOT Alba, Ioan Mureșan, a făcut cerere de apărare a reputației la Consiliul Superior al Magistraturii

Îndosariat în: Actualitate |

ioan-muresan-procurorul-sef-diicot-albaDeranjat de acuzele aduse în ultimele zile de către fostul comisar șef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, procurorul șef al DIICOT Alba, Ioan Mureșan, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii o cerere de apărare a reputației. Cererea a fost înregistrată vineri și urmează a fi analizată de Inspecția Judiciară.

Purtătorul de cuvânt al Inspecției Judiciare CSM, procurorul Tamara Manea, a declarat presei că cererea depusă de Mureșan a fost înregistrată vineri. “Această cerere a fost înregistrată la Inspecție în cursul zilei de vineri și a fost repartizată unui inspector luni. Acesta urmează să demareze cercetările pentru a vedea dacă reputația procurorului Ioan Mureșan a fost afectată”, a declarat procurorul Manea.

Contactat de ZIUAnews procurorul șef DIICOT Alba, Ioan Mureșan, fără să mai aștepte întrebările reporterilor, i-a îndrumat pe aceștia direct la structura centrală a DIICOT spunând: “vă rog foarte mult, nu de la mine luați relații despre dosarul de care bănuiesc că vreți să mă întrebați, a fost preluat de structura centrală”.

Întrebat dacă a făcut cerere de apărare a reputației și care au fost declarațiile pe care le consideră cele mai dăunătoare pentru imaginea sa, procurorul a răspuns ezitant: “Am făcut, da, bineînțeles că am făcut. Nu mai pot să vă spun alte discuții, o să vedeți”.

sursa: ziuanews.ro

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.