Protestatarul din Ocoliș a fost convins de Prefectul de Alba să renunțe la greva foamei

Îndosariat în: Actualitate |

greva-foamei-17-feb-2014Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a avut o întâlnire în cursul zilei de marți, 18 februarie, cu domnul Berindeiu Iacob, cetăţeanul care a anunțat în urmă cu o zi că va face greva foamei.

Bărbatul i-a prezentat nemulţumirile care l-au determinat să recurgă la acest gest extrem, privind activitatea Comisiei locale de fond funciar Ocoliş, care, în opinia sa, a abuzat şi falsificat actele depuse în vederea  restituirii dreptului de proprietate, modificând astfel amplasamentele proprietăţilor familiei.

Sunt o serie de sesizări ale domnului Berindeiu Iacob, la care am răspuns în totalitate. În primul rând l-am asigurat că vor fi reluate verificările la faţa locului şi se va insista asupra documentaţiilor depuse, dar acolo unde este cazul unei hotărârii definitive şi irevocabile a instanţei am menţionat că noi nu mai putem facem nimic. Este vorba despre o hotărâre a Tribunalului Alba prin care i se reconstituie petentului o suprafaţă de 5071,75 metri pătraţi. În acest caz vom întreprinde măsurile necesare ca titlul de proprietate pe această suprafaţă să fie eliberat până la începutul lunii viitoare. Totodată la solicitarea domnului Berindeiu, l-am asigurat că vom transmite memoriul depus la Instituţia Prefectului – Judeţul Alba şi domnului prim-ministru Victor Ponta, care va dispune în consecinţă. Domnul Berindeiu Iacob a înţeles că eu, personal cât şi Instituţia Prefectului facem toate demersurile legale necesare şi m-a asigurat că începând de astăzi renunţă la greva foamei”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.