Proteste la Alba Iulia anunțate de operatorii din transport

Îndosariat în: Actualitate |

miting-protest-transportatori-Alba-IuliaTransportatorii din Alba anunță ca sunt întru totul solidari cu revendicările colegilor lor care au anunțat organizarea unui miting în capitală considerând că Guvernul nu și-a respectat promisiunile făcute în urmă cu câteva luni privind corectarea anomaliilor legislative actuale, eliminarea actelor de corupţie şi un dialog constructiv.

Având în vedere ca Ministerul Transporturilor nu și-a îndeplinit obligațiile asumate prin reprezentanții săi cu ocazia semnării Minutei nr. 23207/ 22.05.2013, evitând în acest fel greva generală a operatorilor de transport ce urma să înceapă în data de 23.05.2013, operatorii de transport din județul Alba declanșează în data de 21.09.2013 ora 12.00, în Alba Iulia, un protest de avertisment, care va fi urmat în cel mai scurt timp posibil de inițierea sau susținerea oricărei inițiative de declanșare a unei greve generale a operatorilor de transport din România. De asemenea protestul vizează și prevederile noului proiect de OUG privind Codul Rutier față de care aceștia își exprimă dezacordul.

În acest sens, astăzi la Primăria Alba Iulia a fost depusă o cerere semnată de câteva din cele mai importante societăți de producție și transport din județ în vederea obținerii avizelor necesare desfășurării acestui demers”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Dumitru Blaga.

Reamintim că transportatorii din Alba au participat, la sfârșitul lunii aprilie, la un miting similar. La acea dată peste 150 de autovehicule de la 30 de societăți comerciale producătoare și de transport din județul Alba, Cluj și Sibiu au protestat împotriva mai multor Ordonanțe de Guvern prin care s-a introdus obligativitatea deţinerii licențelor de transport și pentru autovehicule sub 3,5 tone sau microbuze de 8+1 locuri, precum şi împotriva creșterii cuantumului amenzilor de circulaţie.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.