PSD Alba avertisment pentru ACL: ”Dacă e cazul și noi avem primării unde putem schimba viceprimarii”

Îndosariat în: Politică |

ioan-florea-psd-alba-aug-2014Aflați sub amenințarea schimbărilor pe care alianța PNL-PDL intenționează să le facă la nivelul conducerilor administrațiilor locale, respectiv înlocuirea viceprimarilor social-democrați acolo unde ACL are majoritate în consiliile locale, liderii PSD Alba au transmis public un avertisment: ”Dacă e cazul și noi avem primării unde putem schimba viceprimarii”, după cum a declarat Ioan Florea, într-o conferință de presă.   

Vicepreședintele PSD Alba a subliniat însă faptul că în opinia sa (împărtășită de toată conducerea organizației), cel mai bine este ”să se respecte continuitatea, care este o condiție a eficienței actului administrativ” și să rămână toți pe funcțiile pe care le-au câștigat în urma votului cetățenilor, până la alegerile locale din 2016.

Ioan Florea a reamintit că PSD Alba a avut exact aceeași poziție și în perioada imediat următoare formării USL, când liberalii au propus, de această dată, înlocuirea viceprimarilor PDL. ”În urma discuțiilor pe care le-am purtat în cadrul uniunii, atunci am reușit să-i mai temperăm pe liberali și nu s-a mai făcut nicio schimbare înainte de alegerile din 2012. La fel ca atunci, și acum vrem să se meargă în continuare cu echipele formate imediat după alegeri, până când cetățenii își vor exprima din nou opțiuinile”, a explicat vicepreședintele PSD Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.