Publicul albaiulian a fost aseară actor în videoclipul filmat pentru Imnului Echipei Naţionale de Fotbal a României

Îndosariat în: Actualitate |

concerte-Iris-alba-iulia-nov-2014O mulțime de oameni, sute de steguleţe tricolore şi un show excepţional marca Iris, ieri seară, în Cetatea Alba Iulia, la Festival de România. ”Naţionala de rock a României”, trupa Iris a făcut spectacol pe scenă, iar publicul  a fost “senzaţional”, după cum au spus chiar membrii trupei.

Fanii prezenţi au devenit actori în noul videoclip al Imnului Echipei Naţionale de Fotbal şi al suporterilor “HAI ROMÂNIA”, pentru care s-a filmat în timpul concertului.

Inima Cetăţii Alba Carolina “a bătut” rock duminică seara. Festival de România a adus pe scenă la Alba Iulia trupa Iris, legenda rock-ului românesc, care a oferit fanilor prezenţi, albaiulienilor şi tuturor celor veniţi din alte oraşe ale ţării în oraşul Marii Uniri, un concert de zile mari.

“Veţi fi eroii noştri”, au spus cei de la trupa Iris, şi aşa s-a întâmplat. Atmosfera a fost una de neuitat. Uniţi sub tricolor, spectatorii au cântat alături de trupă piesele preferate.”De vei pleca”, “Strada ta” sau “Floare de IRIS”, sunt doar câteva dintre melodiile fredonate împreună cu artiştii.

Nu a lipsit  tricolorul din cadrul show-ului. Sute de steguleţe au fost ridicate în aer pentru secvenţele din videoclipul noii piese “Hai România”, imnul oficial al Echipei Naţionale de fotbal  şi al suporterilor, filmate aici.

Ca un adevărat patriot şi suporter, solistul trupei, Rafael, a cântat tot concertul cu un fular tricolor legat de microfon şi cu un drapel în mână.

Legat de imn, Iris a declarat: Este un cântec şi un proiect întreg dedicat celor care vin şi strigă tot timpul meciului pentru echipa iubită si plâng când pleacă acasă învinşi. Formaţia Iris dedică din tot sufletul acest imn suporterilor simpli din toată ţara ai Echipei Naţionale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.