Radu Todoran, PLR Alba: „Am fost contactat de doi consilieri PSD care vor să treacă la noi”

Îndosariat în: Politică |

Radu-Todoran-PLRVicepreşedintele Partidului Liberal Reformator (PLR) Alba Radu Todoran a spus astăzi ]n cadrul unei conferințe de presă că a fost contactat de doi consilieri ai PSD care vor să treacă la partidul lui Tăriceanu. Aleşii care doresc să treacă în alt partid sunt „ajutaţi” şi de Guvern care a adoptat OUG care permite migraţia timp de 45 de zile fără ca aceştia să-şi piardă mandatul.

„Am fost contactat de doi consilieri ai PSD-ului. Nu le-am dat nici un răspuns. Le-am spus că e opţiunea lor şi nu mă bag. Suntem partidul cu cea mai mare creştere”, a spus Radu Todoran.

Preşedintele PLR Alba Ioan Lazăr consideră Ordonanţa o măsură corectă a Guvernului Ponta. Acesta a spus că a avut semnale din partea persoanelor care doresc să se reorienteze politic şi îi aşteaptă în partidul lui Tăriceanu pe toţi liberalii adevăraţi şi nu numai.

„Este o hotărâre corectă și trebuia făcută. Vă dau un exemplu la noi la liberali, și aici spun și vechiul PNL și actualul PLR. Primarii, consilierii locali şi judeţeni au fost în alegeri sub sigla PNL. A venit Crin Antonescu și Klaus Iohannis care au hotărât că nu mai suntem liberali afiliaţi grupului ALDE, că suntem populari europeni. Şi că nu mai mergem în alegeri în fostul USL că trecem în tabăra celor pe care i-am hulit atâta timp. Ar trebui să li se dea posibilitatea care vor să treacă înapoi la liberali. Fiecare unde vor. Asta nu trebuie făcută cu forța și trebuie lăsat la libera lor alegere. Pentru asta fac un apel la toți foștii colegi liberali care nu mai sunt acum liberali pe scripte, dar în suflet au rămas la fel. Să se gândească foarte bine, să se alăture PLR, și în speţă lui Tăriceanu. Să vină alături de cei pe care sunt convins că îi au în suflet. Îi primim pe toţi cu braţele deschise”, a spus Lazăr.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.