Răspunsul lui Florin Roman la declarațiile de ieri ale deputatului PP-DD Cornel Comșa: Pe deputatul “6 din 49” l-au rascolit amintirile

Îndosariat în: Politică |

Florin Roman, vicepreședintele PNL Alba și al Consiliului Județean a reacționat la declarațiile de ieri ale deputatului PP-DD Cornel Comșa care a reamintit că în “Consiliul Judeţean Ion Dumitrel s-a pupat pe gură cu Teodor Atanasiu și s-a întors  cu 8 ani în urmă, prin concubinajul dintre PNL şi PDL”, partidele care formează majoritatea CJ Alba. În opinia parlamentarului, USL este inexistent în Alba, PNL şi PDL sunt conduse de doi “jupâni”, iar PSD e scăpat din mână de președintele Ioan Dîrzu.

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, abordând un stil pamfletar, Florin Roman se referă la Cornel Comșa ca fiind deputatul “6 din 49”, aluzie la faptul că acesta a câștigat fotoliul de deputat în urma redistribuirii voturilor și nu în mod direct. Vicele CJ Alba afirmă că președintele PP-DD Alba atacă pentru că tatăl său, Petru Comșa, a picat concursul de director al Centrului de Cultură “Augustin Bena”, funcție pe care a ocupat-o interimar în ultimele 6 luni.

Roman amintește și de alianța PP-DD Alba cu PD-L în Consiliul Local, în urma căreia au obținut funcția de viceprimar, pentru Dorin Șerdean, despre care spune că a fost “pus in stânga primarului să-i țină umbrela”.

Textul integral al postării lui Florin Roman:

“Dupa o vacanța exotica si extrem de costisitoare, deputatul 6 din 49, al poporului care nu umbla cu A8 si sparge pitule grele la relaxare, revine cu demagogia si politicianismul să se mai bage in seama. In lipsa oricărei realizări concrete pentru judetul Alba in care a fost ales, deputatul 6 din 49 a venit sa mai vadă ce face poporul in alianta cu PD-L, ce fac subalternul pus in stânga primarului sa-i tina umbrela si ai lui colegi, cu excepția lui Dorin Pocol, si care au pus umărul la impunerea unor biruri pentru albaiulieni. După ce tatăl lui a fost pus director cu sprijinul PD-L, acum ca nu a luat concursul, pe deputatul 6 din 49 l-au rascolit amintirile. De mult nu am mai ras atat de bine…Cică consilierii județeni ai poporului fac opoziție:)) unde, poate in propriul partid, supărati ca șeful si-a făcut numărul si apoi i-a abandonat. Ca in CJ nici intr-un caz, numărul interventilor fiind… zero! E bine sa mai si radem cu deputatul 6 din 49!”

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.