Recital de operă inedit în cadrul „Apulum Agraria”

Îndosariat în: Actualitate |

spectacol-de-opera-targul-apulum-agrariaÎn această dimineață, Piaţa Pascu din Alba Iulia a devenit locul în care s-a desfășurat un extraordinar spectacol de operă cu ocazia Târgului „Apulum Agraria”. Persoane de toate vârstele aflate la cumpărături au fost „întrerupte” şi plăcut surprinse de  programul artistic oferit de organizatorii târgului.

Începând cu ora 11.00, un bărbat şi două doamne au impresionat prin vocea deosebită şi prin mişcările galante oferind câteva scene splendide iubitorilor de cultură, care au savurat şi imortalizat fiecare mişcare. În acest timp, Asociaţia Culturală Maghiară din Abrud a realizat o demonstraţie culinară, în care a preparat „ca la carte”, un gulaş, din care au servit cei prezenţi.

Târgul continuă astăzi cu promovarea produselor tradiţionale, susținută de Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice Alba Transilvania, dar şi cu o degustare de vinuri care începe la ora 17.00. Mâine, în ultima zi a evenimentului vor avea loc ateliere de bucătărie, demonstraţii culinare, prezentări, degustări şi alte surprize.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.