Recitaluri a unor interpreți consacrați și concurs pentru tinerele talente în prima zi a Festivalului de muzică folk ”Ziua de mâine”

Îndosariat în: Actualitate |

Afis-imagine-Festival-de-Folk-2014Festivalul de muzică folk ”Ziua de mâine” aduce pe scena Casei de Cultură a Studenților din Alba Iulia interpreți consacrați dar și tineri care se luptă pentru cucerirea marelui trofeu.

Iată programul zilei de azi:

11.30 Cafeaua cu folk: Conferință de presă – invitați speciali, lansări de carte și albume la Art Café Downtown

18.00 Lansare de carte – „Istoria unui vis” – Vali Șerban în  Foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor

18.30 Concurs; Recital: Silvan Stâncel ( laureatul 2006) feat. Good Day; Grupul Litua – laureat 2007; Vali Șerban & „Ziua de Mâine”; Mircea Vintilă; Mircea Rusu Band; San Andrei Aldea, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

23.00 After party – gazda Adi Bezna la Art Café Downtown

Festivalul-Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”, ajuns la cea de-a X-a ediție, este o marcă a Consiliului Județean Alba și oferă un program cultural divers, compatibil cu profilul publicului din Alba Iulia. Directorul festivalului este folkistul Vali Șerban.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.