Recursul înaintat împotriva arestării lui Traian Berbeceanu se va judeca miercuri la ÎCCJ

Îndosariat în: Actualitate |

Traian-Berbeceanu-la-curtea-de-apel-Alba-IuliaRecursul formulat impotriva sentinței dată de Curtea de apel Alba Iulia de arestare preventivă a comisarului-şef al BCCOA Alba Iulia, Traian Berbeceanu, este programat să se judece miercuri la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Şeful BCCO Alba este acuzat de procurori că i-ar fi sprijinit pe Anişoara şi Titus Biriescu să fraudeze statul cu 3,5 milioane lei. Potrivit procurorilor, Berbeceanu i-ar fi anunţat pe aceştia cu privire la percheziţii şi acţiuni ale procurorilor DIICOT împotriva lor. La dosar există interceptări, filmări şi probe care arată că Berbeceanu ar fi dat ponturi celor care erau urmăriţi de anchetatori. Dosarul cu judecarea recursului a fost înregistrat abia sâmbătă pe rolul Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţie. Cei care cred că dosarul împotriva lui Berbeceanu este o reglare de conturi în care sunt implicaţi interlopi dar şi oameni din sistemul judiciar au organizează azi la Deva, oraşul în care locuieşte acesta, o manifestare de susţinere.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.