Remiză în derby „de Alba”: Performanța Ighiu – AFC Unirea Alba Iulia 2-2 (2-1)

Îndosariat în: Sport |

Prefațat de un duel al declarațiilor, meciul disputat între Performanța Ighiu și AFC Unirea 1924 Alba Iulia s-a încheiat remiză, scor 2-2 (2-1), uniriștii egalând în două rânduri, la ultima reușită, cea a lui S. Culda, portarul Dragoș Pop greșind capital.

• Mihai Manea: „Meritam să câștigăm, dar fotbalul greșeala așteaptă”

Mhai Manea a fost obligat din pricina suspendării juniorului Seiwerth să modifice formula de joc, titularizându-l între buturi pe Dragoș Pop în detrimentul lui Zăvoi. Mutarea l-a costat scump pe principalul gazdelor, portarul venit de la Șurianu Sebeș primind al doilea gol în minutul 79 la o fază în care s-a poziționat greșit la lovitura liberă de la mare distanță executată de golgheterul unirist S. Culda. „Nu a fost echitabil acest rezultat! La fotbal, greșelile decisive se plătesc, dar nu putem tunurile pe Dragoș, un copil care este la început. Fotbalul greșeala așteaptă, meritam să câștigăm întâlnirea, dar erorile și-au pus amprenta pe rezultatul final. Nu sunt mulțumit. Am sups-o că pentru ine, împotriva Unirii va fi un meci special, am simțit multe emoții la începutul jocului„, a declarat Mihai Manea.

După acest egal, împotriva fostei sale echipe, Adorian Himcinschi nu i-a rămas dator lui Armando Popescu, oficialul Ighiuului, pe care l-a atacat în declarația de după joc, fără a-i pomeni însă numele.

• Adorian Himcinschi: „Mi-am dorit un rezultat pozitiv pentru a răspunde unor oameni”

Băieții merit felicitări, au avut o prestație bună, iar rezultatul este unul echitabil. Înaintea jocului adversarii au fost mai mult prin presă decât să pregătească meciul, iar răspunsul nostru a venit pe teren, cu mijloacele avute la îndemână. Jucătorii au oferit un exemplu de angajament și de conduită. Mi-am dorit un rezultat pozitiv, pentru a le răspunde unor oameni care în loc să sprijine fotbalul din județ și implicit să creștem copiii, aruncă vorbe ce nu-și au locul în sportul de performanță, unde trebuie respect, dar probabil acesta o să vină cu timpul„, a menționat Adorian Himcinschi

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro