Remiză, la debut, pentru Mihai Manea: Performanţa Ighiu – Transalpina Şugag 1-1 (1-1)

Îndosariat în: Sport |

Performanţa Ighiu a disputat, astăzi, prima partidă de verificare sub comanda lui Mihai Manea și Raul Oargă la Cricău, scorul fiind egal 1-1 (1-1).

Scorul a fost deschis de Circov (31), unul dintre puținii supraviețuitori ai Ighiului din turul campionatului, iar golul oaspeților a fost marcat de Osogo (42, fază în care a fost implicat și Oprița).

A fost întîiul joc de verificare al ighienilor în acest al, la finele unei săptămâni în care s-au demarat pregătirile, după masiva mutare din „Arini”. Preluată de Armando Popescu, Performanța încearcă să recupereze timpul pierdut și să se reorganizeze din mers din toate punctele de vedere

Efectivul Performanței: Dr. Pop – D. Marginean, Potopea, Iclanzan, G. Toma – Oniche, Trifa – Oprița, Circov, Fetița –  Cl. Oara, au mai intrat Bănică, I. Grozav, P. Muntean, S. Turuș, Cr. Păcurar, M. Cristea, absenți, din diverse motive Ov. Turuș, Buda, Coltor și Cornea (nemotivat)

Pentru Transalpina au evoluat: E. Lazăr – A. Breaz, C. Oltean, Cutean, R. Bîrză – Puia, Petrescu (în probe de la Sibiu) – M. Domșa, A. Lăcătuș, P. Lazăr – Osogo. Antrenor Ioan Marcu. Absenți Goangă, Cristurean, Șufană, Postei, N. Pop. Formația din Șugag mai are mâine un meci amical, la Teiuș, cu Voința Stremț.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro