Remiză promițătoare pentru „alb-negri”: CSM Şcolar Reşiţa – Unirea Alba Iulia 0-0

Îndosariat în: Sport |

Unirea Alba Iulia a disputat astăzi, în Valea Domanului, primul dintre testele importante ale săptămânii, în deplasare cu CSM Şcolar Reşiţa, o dispută în familia Himcinschi, tatăl Adorian şi fiul Fabian, încheiată la egalitate, scor 0-0.

„Alb-negrii” au jucat de la egal la egal cu o echipă pretendentă la promovarea în Liga a 2-a, fosta colegă din Seria a 4-a. Adorian Himcinschi continuă căutările în defensivă, unde a revenit în flancul stâng Al. Giurgiu, iar Ad. Matei a evoluat în centru. Uniriștii au bifat primul amical în care nu au primit gol, și chiar puteau câștiga dar nu au avut decizii favorabile în două rânduri: penalty neacordat la Selagea și un gol valabil anulat pe motiv de ofsaid la S. Turuș.

• Alexandru Man, rezolvat!

Uniriști îl vor înregimenta pe Alexandru Man (Industria Galda), urmând să achite suma de 2300 de euro, cât au plătit găldenii grila lui Olar. În schimb, Industria va avea de achitat aproximativ 4500 de lei, indemnizația de formare în cazul lui D. Dup, din perioada în care juniorul a evoluat în „Cetate”

Unirea Alba Iulia (antrenor Adorian Himcinschi): Căt. Suciu – Apetri, Scrob, Matei, Al. Giurgiu– B. Ștef, I. Grozav, Selagea, Tat – S. Turuș, Lăsconi, iar după pauză V. Răducanu, F. Morar, Schiau, S. Fulea, N. Rus, Onacă, Davidaș, Cr. Păcurar, Boboia (fost la Centrul de Excelență de la Tg. Mureș); Al. Man s-a pregătit separat, An. David, S. Iacșa – accidentați, n-a intrat Petric.

Uniriștii vor mai juca un nou “amical” de lux, cu “U” Cluj, în 19 august, ultimul pe “Cetate” (ora 11.00).

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro