Retailerul de tip discount Pepco își deschide magazin în Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

magazin_pepcoUn nou magazin de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi produse pentru casă, de tip discount, urmează să se deschidă în municipiul Alba Iulia.

Pepco, parte a unui concern african prezent pe trei continente deschide magazine în Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu, unde a început deja să facă angajări.

Retailerul de tip discount Pepco este parte a holding-ului african Pepkor care are o reţea de peste 3000 de magazine în 13 state din Europa, Africa, Australia și are circa 30.000 de angajaţi la nivel mondial.

 Pepco este un mare jucător în retailul de tip discount de îmbrăcăminte, accesorii, jucării şi de obiecte pentru casă din Polonia.

Pepco a publicat mai multe anunțuri de angajare pentru de şef de magazin și șef adjunct de magazin pentru următoarele oraşe: Bucureşti, Alba Iulia, Deva, Mediaş, Slobozia, Buzău, Brăila, Ploieşti, Câmpina, Târgu-Jiu. Potrivit anunțului de pe ejobs.ro, seful de Magazin va fi responsabil pentru: Realizarea bugetului de vânzări Asigurarea unui nivel corespunzător de customer service Respectarea standardelor de merchandising ale companiei Implementarea adecvată a promoţiilor la nivelul magazinului Gestionarea şi supervizarea activităţii angajaţilor din subordine.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.