Rodica Pungea și prezentat la Galeriile de Artă din Alba Iulia expoziția de pictură „Armonia Culorilor”

Îndosariat în: Actualitate |

expozitie-rodica-pungeaÎn cadrul Galeriilor de Artă din Alba Iulia a avut loc ieri, 2 iunie 2014, de la ora 18.00, vernisarea expoziţiei de pictură „Armonia Culorilor”, realizată de Rodica Pungea, membru al Uniunii Artiştilor Plastici. Aceasta a fost a XV-a expoziţie a artistei, din anul 1983 de când a început să picteze.

„Scopul meu a fost să mă exprim printr-un spectru larg de culori. O expoziţie plină de culori vii, tari, calde şi complementare care să creeze emoţie şi de ce nu şi o stare de bună dispoziţie. La această expoziţie am folosit o diversitate bogată de tehnici şi o varietate largă de teme subiecte şi idei. Este o expoziţie veselă, plină de culoare, bogată prin abordarea tehnicilor de exprimare artistică cât şi abordarea temelor ideilor şi subiectelor”, a spus Rodica Pungea, la finalul evenimentului.

Rodica Pungea s-a născut la 21 februarie 1957, la Drauţ, judeţul Arad. A absolvit Liceul Teoretic din Ineu, judeţul Arad, şcoala postliceală la Oradea şi şcoala Populară de Arte, secţia pictură. Prima expoziţie a avut-o în anul 1983, iar de atunci şi până în prezent a participat la expoziţii de grup şi personale, internaţionale şi tabere de creaţie, printre care amintim Expoziţie INTER-ART la Muzeul Literaturii Române Bucureşti, Expoziţia internaţională „Primăvara artelor vizuale” Rabat (Maroc 2009) sau Expoziţia internaţională Mail Art Alba Iulia 2011. A câştigat locul I în judeţul Arad (1983), Locul II faza Naţională (1984) şi Distincţie INTER-ART (2001-2009), Tabăra de creaţie ediţia a IV-a Costineşti 2011.

La expoziţie a fost prezent şi primarul Aiudului, Horaţiu Josan. Iubitorii de artă o pot vizita până în 15 iunie.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.