Roxana Romcea și Tudor Magda alesi Miss și Mister Boboc 2016, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

miss-mister-universitate-alba-iulia-2016Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și-a desemnat, în această seară, câștigătorii Balului Bobocilor 2016. Roxana Romcea și Tudor Magda au convins juriul că sunt cei mai descurcăreți și frumoși și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, iar premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Larisa Socaciu și Alin Marc.

De o seară de excepție, cu momente pline de emoții, bucurie și energie au avut parte tinerii, cadrele didactice și părinții care au participat la Balul Bobocilor de la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tema balului în acest an a fost „Întâlnire de gradul Basm”, iar pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au luptat cinci perechi de boboci.

Cei zece pretendenți la trofee au avut de trecut prin mai multe probe de foc, între care  prezentare, cultură generală, dans și surpriză. Cei mai inteligenți, inventivi, frumoși și descurcăreți au fost Roxana Romcea și Tudor Magda, care în aceste an au câștigat premiile de Miss și Mister Boboc.

Concursul a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia. Petrecerea de după concurs se organizează XO Lounge de la ora 21:30, unde sunt invitați cei de la „Backstage Boys”, o trupă de teatru de improvizație.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.