S-a deschis expoziția chinologică „Royal Crown Trophy 2016” pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina, din Alba Iulia. Vezi programul

Îndosariat în: Actualitate |

expozitie-chinologica-alba-iulia-ziua-intai-aug-2016Cele mai frumoase exemplare canine și-au dat întâlnire la Alba Iulia, sâmbătă și duminică, pentru a-și disputa titlurile competiției chinologice internaționale, Royal Crown Trophy 2016, eveniment menționat în calendarul internațional al Federației Chinologice Internaționale.

Expoziția și concursul se desfășoară pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina (Piața Toboșarului),  și se adresează atât crescătorilor de câini de rasă, cât și iubitorilor de animale dornici să admire frumoasele exemplare canine, venite din peste zece țări cu tradiție în organizarea unor astfel de evenimente, printre care amintim> Belgia, Bulgaria, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Muntenegru, Polonia, Rusia, Slovacia, Ungaria și bineînțeles România.

Sute de câini înscriși la eveniment, indiferent de talie și rasă vor fi admirați și jurizați, iar exemplarul câștigător va primi cel mai râvnit trofeu al competiției: „Supreme Best in Show”.

Arbitrii din cadrul evenimentului provin din Slovacia, Spania, Cipru, Ungaria, Portugalia și Bulgaria.

Și în acest an, competiția include un târg de adopții de căței metiși, organizat de Primăria municipiului Alba Iulia în colaborare cu Asociația Arche Noah Transilvania.

PROGRAMUL evenimentului:

SÂMBĂTĂ, 13 august
Arbitrajele încep la ora: 10.00
10.00 Deschiderea expoziției
10.00 Arbitraje la ring
Junior B.I.S. & B.I.S. CAC 13.08 – ora. 20.00

Arbitrajele încep la ora 17.00
17,00 Deschiderea expoziției
17,00 Arbitraje la ring
20.00 Best in Show CACIB 13 aug.

DUMINICĂ, 14 august
Arbitrajele încep la ora 09.00
09,00 Deschiderea expoziției
09,00 Arbitraje la ring
14,00 Best in Show  CACIB 14 aug. &  Supreme BIS 13-14 aug.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.