S-a deschis oficial a V-a ediție a Târgului Grădinarului în incinta Alba Mall

Îndosariat în: Actualitate |

Vineri 15 martie cea de-a V-a ediţie a Târgului Grădinarului și-a deschis oficial porțile la Alba Mall din Alba Iulia. Deși afară este o atmosferă de iarnă, numeroșii participanți la târg au venit încrezători și au prezentat o diversitate de produse și servicii din domeniul grădinărituui, amenajărilor peisagistice și decorative.

Şi în acest an programul târgului este unul foarte bogat:

– Doctorul plantelor este prezent la târg putand fi consultat cu privire la bolile plantelor, tratamente şi recomandări pentru îngrijirea plantelor

– Atelier de pictură Ebru – arta turcă a picturii pe apă, susţinut de artiştii amatori Gevria şi Sezai Suliman de la Centrul cultural Turc din Constanţa

– Topiaria – demonstraţie de tundere ornamentală a arborilor şi arbuştilor susţinută de Toskana Garten

– Primăvara – formă şi culoare, atelier de creaţie şi pictură pe ceramică susţinut de Cătălin Cioancă

– Dansuri moderne şi momente de Flash mob

– Flori pe şevalet, expoziţie şi atelier de pictură susţinut de Isabelle şi Beatrice Susan

–  Tombola organizată de parteneri

Evenimentul care s-a bucurat de un mare succes în anii precedenți a fost deschis oficial în prezența organizatorilor, respectiv conducerea Consiliului Județean Alba – Președintele Ion Dumitrel, vicepreședinții Florin Roman și Alin Cucui, si a adminidtratorului public Sorin Bumb. Nu au lipsit de la eveniment nici liderii social-democrați, deputatul Ioan Dîrzu, vicepreședintele PSD Ovidiu Jidveian și consilierii locali Bogdan Merdrea și Horațiu Clepan.

Evenimentul este dedicat horticultorilor, producătorilor şi distribuitorilor de produse necesare amenajării şi întreţinerii grădinilor şi parcurilor precum şi publicului larg interesat de achiziţionarea acestora.

Este expusă o gamă largă de produse pentru grădinărit: seminţe, răsaduri, arbuşti, pomi fructiferi şi ornamentali, plante decorative, produse fitosanitare, mobilier şi accesorii pentru grădini, unelte şi echipamente pentru întreţinerea grădinilor şi a spaţiilor verzi,  instalaţii de irigat, perdele de ceaţă, etc.

Târgului Grădinarului este deschis până duminică 17 martie 2013, între orele 10.00-19.00 la Alba Mall din Alba Iulia

Partenerii Consiliului judeţean Alba la acest eveniment sunt: Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România, Primăria municipiului Alba Iulia, Toskana Garten, Grădina cu Flori, Garden Centrum, Ambient şi Alba Mall.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.