S-a inaugurat „Dante Café&Dine”, un nou restaurant cochet, poziționat chiar la intrarea în Cetatea Alba Carolina, din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Alba Iulia și-a îmbogățit oferta în materie de restaurante, prin apariția unui nou local. Este vorba despre „Dante Ca fé&Dine”, un restaurant cochet și fancy care se dorește a fi un pion alături de municipalitate în ceea ce privește promovarea turistică, prin detaliile inserate în decor și nu numai.

Situat la intrare în Cetatea Alba Carolina, lângă Hotel Cetate, „Dante” vine în întâmpinarea clienților cu un design atrăgător și o experiență culinară senzorială, cu specific internațional, menită să satisfacă gusturile celor mai pretențioase papile gustative. Localul este întins pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, are o capacitate de peste 50 de locuri și dispune de un separeu pentru mese de protocol sau întâlniri de afaceri.

Printre elementele de decor impozante și inspirate, legate de numele restaurantului, clienții vor putea regăsi o statuie a lui Dante Alighieri și două picturi Sandro Boticelli, unul dintre cei mai mari pictori, pasionat cititor al lui Dante.

De unde a pornit acest proiect și de unde numele de Dante ne spune Cristina Mărginean, administratorul restaurantului.

Acest proiect a pornit din pasiune. Ne dorim ca Dante Café &Dine să devină acel loc pe care l-am așteptat cu toții și de care consider că Alba Iulia avea nevoie, un restaurant în care vom încerca să transformăm experiența culinară într-o experiență a emoțiilor, de neuitat. Am încercat să acordăm o atenție deosebită fiecărui detaliu, de la decor până la preparate pentru ca oaspeții noștri să-și dorească să se întoarcă cu drag. După cum se poate observa în miciile detalii integrate în decor  ne dorim să devenim un mic pion alături de municipalitate în eforturilor depuse pentru promovarea turistică a orașului.  

De ce Dante? Deoarece Dante prin una dintre cele mai importante capodopere universale, a sa ”Divina Comedie” a reușit o reprezentare amplă și dramatică a realității făcându-mă să conștientizez că în orice clipă ai șansa să-ți schimbi viața”, a declarat Cristina Mărginean.

Legat de atmosfera din restaurant, aceasta este exact genul de atmosferă de care poți deveni ușor dependent, primitoare și plină de voie bună.

Momentul inaugurării restaurantului a fost unul cu circuit închis, însă, de sâmbătă, 22 aprilie, acesta își va deschide ușile pentru publicul larg.

Adresa exactă a restaurantului: Alba Iulia, strada Aurel Vlaicu, nr 35 (lângă Hotel Cetate). Program: de luni până vineri, între orele 8.00 – 24.00, iar sâmbătă și duminică, în intervalul orar 9.00 – 24.00.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.