S-a tras cortina peste prima ediție a festivalului de modă Feeric Fashion Days desfășurat la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

gala-feeric-fashion-days-alba-iulia-finalIeri, începând cu ora 21.30, Gala Feeric Fashion Days a adus pe podiumul din fața Porții a III-a a Cetății Alba Carolina colecțiile creatorilor de modă Gabriela Atanasov, Rozalia Bot, Anamaria Şut şi Adina Buzatu.

Show-ul Adinei Buzatu a ieșit din tipare! Pe lângă faptul că  fost singura prezentare cu creații și manechine masculine, fapt ce a stârnit aplauze și chiuituri de apreciere din partea publicului feminin,  reprezentația a fost acompaniată live de recitalul talentaților Marius Mihalache şi Crina Matei. Designerul a adus duminică seara pe podiumul festivalului de moda Feeric trendurile din moda masculină lansate în ultimele săptămâni la importante târguri de profil din Europa.

Prezentările colecțiilor 2014-2015 în decorul medieval de la Alba Iulia au fost introduse de fostul manechin Dana Săvuică, care a mulțumit de mai multe ori, la fel ca și în seara precedentă, primarului Mircea Hava și tuturor susținătorilor evenimentului.

Merită amintit faptul că succesul acestui festival de modă se datorează contribuției mai multor albaiulence talentate. Make-up artistele Andreea Anghel, Sorina Brumariu, Alexandra Ungur, Mihaela și hair stylestele Ioana Iosep, Iulia Braun și Adela Ruja. De asemenea tot din Alba sunt și frumoasele manechine Nelia Poruţ, Raluca Marini, Oana Nistor, Lavinia Vinersar și Ruxandra Postanty.

După prezentări finalul evenimentului a fost marcat de ceremonialul schimbului de gardă mare, cu torțe și salve de tun, realizat de deja celebra Gardă a Cetății.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.