Sala Unirii din Alba Iulia va găzdui sâmbătă vernisajul expoziției „Patrimoniu fără frontiere”

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Patrimoniu-fara-frontiereÎn 19 și 20 octombrie 2013, Sala Unirii din Alba Iulia va găzdui expoziţia, “Patrimoniu fără frontiere”. Cu această ocazie vor fi expuse 45 de postere care surprind complexitatea procesului de restaurare.

De fapt întreaga manifestare se  doreşte a fi o pledoarie pentru conservarea şi restaurarea patrimoniului cultural universal. Vernisajul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2013, ora 18, la Sala Unirii din Alba Iulia.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Asociația Conservatorilor şi Restauratorilor din România, Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia în colaborare cu Asociația Muzeelor din Slovenia şi Societatea pentru Conservare şi Restaurare din Slovenia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.