Sâmbătă, 13 mai 2017: Conferință educațională pentru părinți, profesori și educatori la Alba Iulia cu tema ”Școala de ieri, copilul de azi și lumea de mâine”

Îndosariat în: Actualitate |

Sâmbătă, 13 mai 2017, părinții, profesorii sau educatorii pot participa la o conferință educațională ”Școala de ieri, copilul de azi și lumea de mâine”, susținută de Oana Moraru – expert educațional, educator, învățător și profesor cu 20 de ani de experiență în învățământ, la Alba Iulia. Evenimentul se va desfășura cu începere de la ora 10.00, la Hotel Transilvania din Alba Iulia.

”Vom parcurge împreună informații de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani, și vom descoperi, prin povești și relatări concrete, idei și soluții – aplicabile acasă și în clasă – care determină 3 niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior – minte-suflet.

Cum reușim noi, ca părinți, să umplem golul pe care școala tradițională nu reușește să îl umple astăzi în formarea copiilor noștri? Ce contează, cu adevărat, pentru copilul de astăzi și lumea de mâine?

Iată un seminar despre cele mai importante strategii de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului tău! Vom afla:
• Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poți face tu, acasă, pentru asta;
• Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul;
• Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani;
• Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă;
Pentru înscrieri, aveți două opțiuni:
1. Plata online – cu mail la voceaparintilor@gmail.com . Veți primi răspuns cu insrucțiunile de plată
2. Directia sediul din strada Nicolae Balcescu, nr 12 A (vis a vis de sediul Electrica), între orele 9-18 de luni pana vineri, tel 0745071296.

Preț/persoană – 150 lei. Se aplică reduceri pentru cupluri sau grupuri de educatori, profesori și părinți”, transmit organizatorii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro