Sâmbătă, 14 mai: Tinerii basarabeni din Alba Iulia organizează un marș pe biciclete pentru promovarea și încurajarea transportului ecologic

Îndosariat în: Actualitate |

mars-pe-biciclete-basarabeni-mai-2016Sâmbătă, 14 mai 2016, Organizația Studenților și Liceenilor Basarabeni din Alba Iulia invită toți doritorii, începând cu ora 11.00, la un marș pe biciclete. Traseul va începe din fața Casei de Cultură a Sindicatelor și tot acolo va sfârși.

Această acțiune are drept scop promovarea și încurajarea transportului ecologic, a mersului pe jos și optarea pentru un mediu sănătos. Vrem să arătăm că nu suntem indiferenți, că ne pasă de mediul ambiant și prin această activitate dorim să-i motivăm și pe alții să gândească la fel.

Considerăm că este nevoie de mai multă atenţie şi de mai multă responsabilitate din partea fiecărui cetăţean pentru a trăi într-un mediu curat, pentru a respira aer curat, pentru a bea apă curată şi pentru a putea folosi condiţiile de viaţă pe care ni le oferă natura. Însă, se pare că oamenii tratează cu neglijenţă acest aspect important al vieţii lor, ceea ce duce la agravarea procesului de poluare şi distrugere a mediului şi implicit la distrugerea sănătăţii fiecăruia dintre noi şi a celor din jur.

Convingerea că această problemă este doar a specialiştilor şi a forurilor internaţionale, este tot atât de eronată, pe cât este şi de gravă. Ocrotirea mediului este o problemă mondială, şi, tocmai de aceea, fiecare om trebuie să-şi asume această responsabilitate.
De aceea, facem apel către toți albaiulienii să se alăture cauzei noastre în semn de solidaritate și să pledăm împreună pentru un mediu mai puțin poluat. Avem certitudinea că doar prin implicarea fiecăruia putem ajunge la un rezultat.

Spune NU poluării, spune DA unui mediu sănătos!
Organizația Studenților și Liceenilor Basarabeni din Alba Iulia

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.