Sâmbătă, 17 iunie 2017: TÂRG de JUCĂRII la Alba Mall – Copiii pot vinde și cumpăra jucării în sistem ”Kid to Kid”

Îndosariat în: Actualitate |

Sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 18.00, copiii sunt așteptați să vină în Alba Mall, la o nouă ediție a Târgului de Jucării. Cu ce jucărie nu le mai trebuie, să facă schimb cu alte jucării de la alți copii sau să o vândă cu cât cred. Sunt primiți toți micii comercianți, care au consimțit că jucăria lor s-a învechit și că e timpul să fie înlocuită cu alta mai interesantă, dar nu neapărat mai scumpă. 

De la transformer și prințese elegante, până la cărți sau hăinuțe pentru păpuși, orice poate fi tranzactionat sau schimbat, în funcție de cât de bine “au luptat” sau la câte “baluri” au participat personajele de care simți și știi că te poți lipsi.

Cu toții observăm semnele care ne arată că unele jucării nu mai sunt interesante sau educative,  tranformând camera copilului într-un depozit de lucruri împrăștiate la întâmplare. “Târgul de jucării” este cel mai bun motiv pentru a face un inventar, dar mai ales pentru a scăpa în modul cel mai puțin dramatic de ce e vechi, făcând loc noilor favoriți. Sistemul de acțiune este unul simplu, kid to kid, fiecare copil primește un post de vânzător împreună cu un însoțitor, își prezintă oferta completând eticheta “cumpără-mi jucăria” și poate negocia sau schimba după pofta inimii. Desigur, profitul poate fi păstrat sau reinvestit, în funcție de ce au alții de oferit. E bine de știut că nu sunt acceptate decât obiecte aparținând copiilor, iar posturile de vânzare sunt limitate, fiind oferite după regula “primul venit-primul servit”.

Bursa jucăriilor se deschide la ora 18.00, iar surprizele, precum Face Painting, țin toată seara.

Înscrierile se pot face prin mail la adresa evenimente@mallalba.ro.

Alba Mall îi invită pe toți copiii la Târgul De Jucării!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.