Sâmbătă, 25 martie 2017: 300 de copii, cu brățări fluorescente, vor susține un concert pe terasa Sălii Unirii din Alba Iulia, cu prilejul „Orei Pămîntului”

Îndosariat în: Actualitate |

Municipiul Alba Iulia va marca și în acest an „Ora Pământului”, printr-o modalitate inedită. Este vorba despre un concert susținut de un grup de aproximativ 300 de copii, pe terasa Sălii Unirii.

Corurile de copii reunite sunt parte dintr-o mișcare culturală amplă, “Nicio Școală fara Cor”, susținută de Corul National de Camera Madrigal – Marin Constantin. Programul național este coordonat pe baza de voluntariat de către membrii Corului Madrigal.

Pe 25 martie, de la ora 20.30, timp de o oră, cei aproape 300 de copii vor avea câte o brățară fluorescentă pe tot parcursul recitalului susținut în absența luminii artificiale generată de iluminatul public.

Coordonatorul proiectului la nivel local este dirijorul Călin Bulac.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro