Sâmbătă 30 mai: Concurs de înot pentru copiii din cadrul complexului olimpic din Alba Iulia

Îndosariat în: Sport |

concurs-inot-alba-iulia-mai-2015Sâmbătă, 30mai 2015, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, de la ora 10.00, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia se desfăşoară concursul de înot Cupa „1 Iunie”, aflat la prima ediţie, pentru copiii care activează în cadrul complexului olimpic.

Până în 22 mai cei care doresc să participe la competiţia sportivă se pot înscrie pentru cele patru probe, respectiv 50 de metri spate, 50 de metri craul, 50 de metri bras şi 50 de metri fluture.

Cupa „1 Iunie” se va desfăşura pentru două categorii de înotători, respectiv amatori şi profesionişi. Competiţia sportivă este dedicată copiilor care activează în cadrul Bazinului Olimpic din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 14-6 ani.

Organizat sub sloganul „Prin sport spre sănătate”, Clubul Sportiv de Nataţie ALPO îşi propune să încurajeze copiii pentru a descoperi frumoasele taine ale sportului prin înot.
La finalul competiţiei vor fi acordate medalii pentru locurile I-III,  diplome sportive pentru locurile I – VI şi diplome de participare pentru locurile VII-VIII.

De asemenea cluburile cu cele mai bune rezultate în cadrul concursului de înot au ocazia să câştige Cupa „1 Iunie”. Toți copiii care vor participa la competiția sportivă vor primi câte un cadou cu ocazia Zilei de 1 Iuni.

În cadrul Bazinului Olimpic din Alba Iulia activează în prezent 10 grupe de copii. Cupa „1 Iunie” este organizată de Primăria Alba Iulia, Clubul Sportiv de Natație ALPO şi Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.