Sâmbătă, 5 august 2017, Ivan Patzaichin caută noi campioni la vâslit la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Sâmbătă, 5 august 2017, Descoperă Rowmania – competiţia de vâslit în canotci de 10+1, ajunge pentru al cincelea an consecutiv la Alba Iulia. Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri!

Amatorii de vâslit sunt rugați să transmită confirmarea de participare până pe 3 august, la adresa de e-mail office@rowmania.ro. Înscrierile se pot face și la fața locului, în ziua concursului. Accesul este gratuit.

Câştigătorii de la Alba vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura în cadrul Festivalului Rowmania, pe 28 august, la Tulcea, cheltuielile de transport și cazare pentru echipa câștigătoare fiind acoperite de către organizatori.

Program – Sâmbătă, 5 august 2017 – zona Podului peste Mureș
09:30 – 11:00 Înscrierea participanților (echipe)
10:00 – 11:45    Demonstrație de vâslit efectuată de Ivan Patzaichin și CS Unlimited, sesiuni de antrenament

11:45 – 12:00    Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12:00 – 13:45    Desfășurarea concursului de canotcă 10+1
(pe serii, semifinale, finala)

14:00 – 14:30    Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro