Sâmbătă, 9 septembrie 2017, corul şi orchestra naţională „Gloria Dei”, aparţinând Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea vor concerta la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Corul şi orchestra naţională Gloria Dei, aparţinând Bisericii Adventiste de Ziua a Şaptea, vor concerta în Alba Iulia sâmbătă, 9 septembrie 2017, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19. Aproximativ 110 interpreţi, vocali şi instrumentişti, vor urca pe scenă pentru a oferi o seară de muzică clasică şi contemporană de muzică sacră, din creaţia compozitorilor J.S. Bach, G. F. Handel, L.v. Beethoven, G. Faure, J. Rutter, J. Martin, M. Hayes ş.a.

Corul, dirijat de renumitul dirijor Tiberiu Oprea, va susţine un concert, ca o pregustare a evenimentului de la Casa de Cultură, şi în Catedrala Romano-Catolică, aflată în incinta Cetăţii Alba Carolina, începând cu ora 17.

Intrarea este liberă la ambele concerte, participarea la principalul eveniment al zilei, cel de la Casa de Cultură a Sindicatelor, fiind condiţionată, însă, de procurarea gratuită a biletului de la casa de bilete a instituţiei gazdă, locurile fiind limitate.

Sunt aşteptaţi toţi iubitorii muzicii clasice, vocal-simfonice, precum şi amatorii ori curioşii, prima prezenţă a corului şi a orchestrei naţionale Gloria Dei în Alba Iulia oferind două reprezentaţii de nerefuzat.

Ştefan Mateaş

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro