Sâmbătă concert caritabil, la Alba Iulia susținut de Maria Alexievici și Ricardo Caria

Îndosariat în: Monden |

Unul dintre foştii concurenţi la “Vocea României” – Luso-Roman Ricardo Caria se află într-un turneu naţional cu un concert caritabil intitulat “Cântându-mi visul”. Printre cele zece oraşe pe care le străbate se numără şi Alba Iulia.

Astfel, sâmbătă, 23 martie, ora 20.00, acesta se va afla la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde va susţine un concert de excepţie. Printre invitaţii speciali ai evenimentului se numără şi albaiulianca Maria Alexievici.

 În calitate de iniţiator al turneului, artistul Luso-Roman Ricardo Cario îşi propune să ajute financiar Asociaţiile Nevăzătorilor din România din fiecare oraş în care va concerta.

 ”Spectacolul îşi propune să ajute financiar Asociaţia Nevăzătorilor din România, contribuind cu fonduri adunate din bilete şi din sposorizări locale, pentru a sprijini un caz concret din oraşul Alba Iulia. Concertul va avea susţinerea instrumentală asigurată de trupa Quaternion Band din Arad  din care Ricardo  Caria face parte, oferind toată experienţa sa în domeniu pentru a crea o atmosfera de excepţie”,  transmit organizatorii.

 Invitaţii speciali ai evenimentului sunt foştii concurenţi de la Vocea României, sezonul 2: Maria Alexievici, Eduard Buday şi Gabriel Cindea.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.