Sâmbătă în prezența secretarului de stat Raed Arafat se vor inaugura spațiile UPU modernizate ale Spitalului Județean din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Raed-ArafatSpațiile Unității de Primiri Urgențe ale Spitalului Județean Alba Iulia, care au fost renovate în această vară-toamnă, vor fi inaugurate sâmbătă, 21 decembrie 2013, în prezența secretarului de stat al Ministerului Sănătății, Raed Arafat, a confirmat astăzi, managerul instituției spitalicești, Nicoleta Coșcarcă.

Lucrările de reabilitare ale secției UPU au început în data de 25 iunie 2013 și au durat aproximativ 6 luni, iar spațiul în care medicii de la urgențe și-au desfășurat activitatea s-a redus considerabil.

În urma reabilitării spațiul de la urgențe s-a mărit cu aproximativ 45%, după cum ne-a precizat șeful UPU, Aurel Crișan, care a mai spus că spitalul din Alba Iulia are nevoie de un plus de personal, pentru a se putea apropia de spitalele din marile orașe ale țării, în ceea ce priveşte condiţiile din secţia de urgenţă.  

La licitaţia pentru reabilitarea şi extinderea spaţiilor Secţiei de Urgenţe au participat 13 firme, una a fost descalificată iar contractul a fost semnat cu societatea „Compact Construct” SRL Alba Iulia şi a avut o valoare de 975.000 lei fără TVA.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.