Sâmbătă la Alba Iulia va avea loc campionatul județean de volei ediția 2013, fete și băieți, categoria liceu

Îndosariat în: Sport |

Consiliul judeţean Alba, împreună cu Asociaţia Sportivă „Ştiinţa H.C.C.” şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba, organizează sâmbătă, 9 martie 2013, ora 9.00, în Sala de sport a Colegiului Național „Horea, Closca si Crisan” Alba Iulia, etapa a II-a din cadrul ediţiei a III-a a campionatului judeţean de volei, fete-băieţi, categoria liceu.

Competiția are ca obiective antrenarea tinerilor în competiții de masă, dezvolatarea spiritului competiționalși de fair-play, precum și identificarea și promovarea tinerilor talentați.

Vor participa echipele de volei fete și volei băieți de la Colegiul Militar Liceal ”Mihai Viteazul” Alba Iulia, Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia, Colegiul Național ”Avram Iancu” Câmpeni și Liceul Teoretic ”Petru Maior” Ocna Mureș. Fiecare jucător din echipele participante va primi din partea Consiliului judeţean Alba câte o diplomă de participare.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.