Șanțurile Cetății și Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, inundate în urma ploii torențiale căzute astăzi

Îndosariat în: Actualitate |

Bulevardul Încoronării, la intersecția cu Bulevardul Ferdinand, în zona Stației CFR, și o latură a Cetății Alba Carolina au fost inundate, astăzi, în urma unei ploi torențiale, care a blocat sistemele de canalizare.

Cele mai puternice inundații au fost înregistrate pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia, aproape de gară și cimitir, unde apa a acoperit partea carosabilă, iar localnicii glumeau spunând că mașinile trebuie înlocuite cu bărci pneumatice.

Totodată, din cauza incapacității de preluare a rețelei de canalizare, au fost inundate parțial și șanțurile Cetății Alba Carolina, zone destinate pietonilor, în care turiștii și localnicii obișnuiesc să se plimbe pe jos sau cu bicicletele.

Astfel de situații au mai fost întâlnite și anii trecuți, când străzi principale sau secundare au fost inundate după ploi puternice, iar oamenii și-au arătat nemulțumirile publicând fotografii și filmări pe rețelele de socializare.

La ora transmiterii acestei știri, pompierii din Alba Iulia intervin pentru evacuarea apei din subsolurile a două case, de pe străzile Mușețelului și Energiei.

Județul Alba se află, luni după-masa, sub avertizare cod galben, fiind semnalate descărcări electrice și averse de ploaie ce vor cumula 25 de litri pe metru pătrat.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro