Sasa Cadjo a semnat cu Tarsus BLD din Turcia

Îndosariat în: Sport |

Sasa CadjoBaschetbalista Sasa Cadjo, una dintre cele mai utile jucătoare ale CSU Alba Iulia în ediţia trecută nu va continuat sub comanda lui Miroslav Popov şi în campionatul viitor, jucătoarea preferând o ofertă excelentă venită din Turcia, de la echipa Tarsus BLD, clasată pe poziţia a 11-a în stagiunea 2013-2014.

Sincer, este jucătoarea pe care o regretăm cel mai mult. Sasa a fost un model de comportament, o profesionistă din toate punctele de vedere. Merită acest transfer şi trebuie să recunoaştem că nu puteam emite pretenţii în plan financiar în faţa unei echipe din Turcia. Nu putem să ne comparăm cu forţa lor financiară”, a explicat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

Componentă a naţionalei Serbiei, baschetbalista în vârstă de 25 de ani a avut şansa semnării unui contract superior financiar în condiţiile în care participă cu echipa din ţara natală la a 17-a ediţie a Campionatul Mondial din Turcia, din perioada 27 septembrie – 5 octombrie, în plus şi-a urmat şi prietenul, baschetbalist care şi el va juca în „ţara semilunei”.

• Bogdan Duma: ”Nu puteam emite pretenţii”

Sportiva care evoluează pe postul doi s-a remarcat stagiunea precedentă în Cetatea Marii Uniri, fiind apreciată drept cea mai bună jucătoare aflată sub comanda lui Miroslav Popov. Îndrăgită de toată lumea pentru modul modest şi profesionist cu care s-a comportat pe parchet şi în afara terenului, Sasa a avut la CSU o medie de 13,8 puncte/ joc (a 10-a în topul intern al marcatoarelor din Liga Naţională) fiind de asemenea prima poziţionată dintre studente la capitolul eficienţă (poziţia a 11-a la general, cu un total de 463).

Prezentă anul trecut la Campionatul European unde a terminat pe locul al 4-lea cu Serbia, Cadjo a fost dorită insistent la CSU şi în campionatul viitor, însă baschetbalista s-a găsit în faţa unei oportunităţi majore, de a avea oferte considerabil sporite din alte campionate puternice.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.