Sasa Cadjo are șanse minime de a mai continua la CSU Alba Iulia şi în sezonul viitor

Îndosariat în: Sport |

Sasa CadjoBaschetbalista Sasa Cadjo, una dintre cele mai utile jucătoare de la CSU Alba Iulia în ediţia trecută are şanse minime să mai continue sub comanda lui Miroslav Popov şi în campionatul viitor.

Componentă a naţionalei Serbiei, baschetbalista în vârstă de 25 de ani are perspectiva unui contract superior financiar în condiţiile în care participă cu echipa din ţara natală la a 17-a ediţie a Campionatul Mondial din Turcia, din perioada 27 septembrie – 5 octombrie.

• Oficialii CSU o doresc, dar…

Sportiva care evoluează pe postul doi s-a remarcat stagiunea precedentă în Cetatea Marii Uniri, fiind apreciată drept cea mai bună jucătoare aflată sub comanda lui Miroslav Popov. Îndrăgită de toată lumea pentru modul modest şi profesionist cu care s-a comportat pe parchet şi în afara terenului, Sasa a avut la CSU o medie de 13,8 puncte/ joc (a 10-a în topul intern al marcatoarelor din Liga Naţională) fiind de asemenea prima poziţionată dintre studente la capitolul eficienţă (poziţia a 11-a la general, cu un total de 463).

Prezentă anul trecut la Campionatul European unde a terminat pe locul al 4-lea cu Serbia, Cadjo a fost dorită insistent la CSU şi în campionatul viitor, însă în condiţiile în care bugetul va fost redus aproape la jumătate iar baschetbalista este în faţa unei oportunităţi majore, de a avea oferte considerabil sporite din alte campionate puternice.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.