Scandări împotriva proiectului minier de la Roşia Montană în faţa hotelului „Parc” din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

protest-impotriva-proiectului-minier-de-la-rosia-montana-11-oct-2013În cursul acestei dimineţi, începând cu ora 11.00, aproximativ 20 de persoane s-au strâns în parcul din faţa Hotelului Parc din Alba Iulia, pentru a scanda împotriva proiectului minier de la Roşia Montană, chiar dacă dezbaterea publică care a fost programată în această dimineaţă a fost amânată din cauza că ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Național și Investiții Străine – Dan Șova, nu a mai putut veni.

În lipsa autorităţilor locale, judeţene sau a politicienilor din ţară care au fost invitaţi la Alba Iulia, astăzi, 11 octombrie, 20 de protestatari au scandat împotriva proiectului minier şi au afişat bannere, afişe cu diferite mesaje precum: “Rovana, jos laba de pe Montana”, „Zi de luptă pentru Roşia Montană”,  „V-am votat, ne-aţi trădat”, “Vrem natură, nu cianură” sau „Opriţi proiectul minier de la Roşia Montană”.

Proiectul a fost anunţat de câteva zile bune pe site-ul de socializare Facebook, pentru că la Alba Iulia, în locaţia Hotel Parc, şi-au anunţat prezenţa autorităţile locale şi ministrul Dan Şova care din cauza unor probleme urgente nu a mai putut veni la evenimentul organizat de liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.