Schimb cultural internațional în Suedia și Danemarca pentru un grup de elevi și profesori de la Colegiul Național „HCC” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

O delegație formată din 4o de elevi și profesori de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia participă, între 20 și 25 martie, la un schimb cultural internațional de experiență la instituții de învățământ din Suedia și Danemarca.

Cu această ocazie, delegația din Alba Iulia vizitează mai multe obiective turistice din cele două țări scandinave, dar și licee de stat la care finanțarea per elev este de 10.000 de euro.

Elevii primesc laptop gratuit, au săli de lucru individuale, aparate de fitness în aer liber sau în interior, cofetărie și cantină, în vreme ce dascălii beneficiază de săli de recreere. Spre exemplu, la Malmo, în Suedia, primăria finanțează masa de prânz a elevilor.

Schimbul cultural internațional de experiență al elevilor de la Colegiul ”HCC” este susținut de Kronospan Sebeș, Jidvei, STP, Primăria Alba Iulia, Solina Grup, Allegria Resort și Lamacos Construct.

 Elevii Colegiului HCC din Alba Iulia au participat, constant, în ultimii ani, la schimburi culturale internaționale.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.