Se anunță vremuri tulburi: AFC Unirea Alba Iulia – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-2 (0-1)

Îndosariat în: Sport |
AFC Unirea Alba Iulia a pierdut astăzi, la Galtiu, derby-ul supraviețuirii disputat împotriva celor de la Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, scor 1-2 (0-1) și echipa lui Adorian Himcinschi este ultima în ierarhia Seriei a IV-a.

Scorul a fost deschis în minutul 12 de P. Niță, care a fructificat din apropiere o centrare de pe partea dreaptă. În minutul 68, Andrei David a restabilit egalitatea după o pătrundere pe stânga, dar a fost prea puțin. În minutul 86, același Niță a transformat o lovitură de pedeapsă, obținută tot de el, după un duel cu Giurgiu. Blestemul jocurilor interne continuă și în retur pentru formația din Cetatea Marii Uniri, care este amenințată cu retrogradarea! Foamea de puncte a pus presiune suplimentară pe cele două combatante, care disperate de situația din ierarhie au oferit puțin fotbal celor 200 de spectatori, asediul unirist fiind unul steril.

Formația albaiuliană s-a prezentat dezamăgitor la primul joc din retur în fața fanilor, ajungând să tremure din pricina retrogradării, din postura de “lanternă roșie”. Runda următoare, pentru AFC Unirea Alba Iulia este derby-ul județean cu Industria Galda de Jos, din deplasare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro