Se renovează Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

sectia-boli-infectioaseSecţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Alba Iulia a intrat în reparaţii capitale din luna decembrie a anului trecut şi va fi gata în aproximativ 8 luni. Valoarea estimată a proiectului este de 1.794.226 de lei fără TVA, iar banii vin de la Consiliul Judeţean Alba.

Conform proiectului, va fi reabilitată şi izolată termic clădirea, vor fi înlocuite reţelele electrice şi sanitare, vor fi renovate saloanele şi cabinetele medicale.

La sfârşitul lunii august a anului 2013, medicul Aurel Crişan vorbea despre un proiect care viza o extindere a Spitalului Judeţean din Alba Iulia, lucru confirmat şi de preşedintele CJ, Ion Dumitrel, dar conform celui din urmă, în acest an, prioritare sunt reabilitările secţiilor cu probleme din spital.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.