Secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Alba Iulia va fi reabilitată

Îndosariat în: Actualitate |

Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Alba-Iulia-dec-2013Secția de chirurgie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia va intra în reabilitare începând cu luna decembrie a acestui an.

Termenul de execuție al lucrărilor este de 5 luni, iar firma care a câștigat licitația este SC Domica SRL.

Investiția este suportată de Consiliul Județean Alba (1.200.000 lei) și compania Transavia (400.000 lei).

Tot în luna decembrie, va fi finalizată și reabilitarea unei alte secții, cea de Boli Infecțioase.

Ec. Nicoleta Coșarcă, managerul unității medicale s-a arătat nemulțumită de faptul că Ministerul Sănătății nu a alocat bani pentru aparatură medicală sau pentru reabilitarea secțiilor.

”Avem în continuare proiect cu CJ Alba. Vom încerca să accesăm și fonduri europene. Vom depune proiecte prin ADR Centru în sensul de a ne angaja atât de axa 3, ceea ce înseamnă reabilitarea termică a spitalului și pe axa 8 care înseamnă reabilitarea unităților sanitare. Acolo dorim, cu toate secțiile care nu au fost reabilitate încă, să mergem cu proiecte”, a spus Nicoleta Coșarcă.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.