Seminar interactiv despre atingerea succesului la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

urme-de-condei-universitatea-alba-iuliaMarți, 15 octombrie 2013, între orele 10.00 și 12.00, în Amfiteatrul A9 al Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc Seminarul Interactiv Achieving SUCCESS no longer requires an effort – instead it becomes a STATE OF BEING (Atingerea succesului nu mai necesită eforturi colosale, ci devine un mod de a fi), susținut de către Bjørn Aris.

Bjorn Aris este  un trainer olandez, membru al Speakers Academy, care în prezent predă cursuri de formare în cadrul multor companii din Europa (Air France-KLM, Nijenrode University, Compania Logica etc.), precum și în zone mai îndepărtate.

Seminarul este organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (C.I.C.O.C.) din Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, condus de către Lect.univ.dr Larisa Dragolea în calitate de Director.

Evenimentul face parte din seria de manifestări organizate de C.I.C.O.C. cu și pentru studenți, în dorința de a facilita procesul de adaptare la piața muncii, de familiarizare cu situații inerente care pot apărea înainte și pe parcursul desăvârșirii profesionale.

Seminarul va fi susținut în limba engleză, iar traducerea simultană va fi asigurată cu sprijinul Centrului de Relații Internaționale din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sunt așteptați aproximativ 150 de participant, iar doritorii se mai pot înscrie până în   12 octombrie. Participanții la acest eveniment vor primi certificat de participare, iar evenimentul este organizat fără taxă de participare.

Pentru înscrieri, persoanele doritoare pot trimite un email pe adresa larisadragolea@uab.ro, menționând in corpul textului: Numele si prenumele, specializarea, anul, adresa de mail si numărul de telefon.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.