Seminarul susţinut astăzi de specialistul olandez, Bjørn Aris, la Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia a atras peste 100 de studenți

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

seminar-interactiv-despre-atingerea-succesuluiAstăzi, între orele 10.00 și 12.00, în Amfiteatrul A9 al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc Seminarul Interactiv Achieving Succes no longer requires an effort – instead it becomes a STATE OF BEING (Atingerea succesului nu mai necesită eforturi colosale, ci devine un mod de a fi), susținut de către Bjørn Aris, la care au participat peste 100 de studenţi.

„Seminarul a fost foarte reuşit, lumea a interacţionat foarte bine cu invitatul nostru. Am văzut foarte multe feţe uluite şi cred că studenţii au învăţat ceva astăzi. Cei care au fost prezenţi vor primi diplomă de participare”, ne-a declarat Raluca Anca Adam, purtătorul de cuvânt al LSUA.

Bjorn Aris este  un trainer olandez, membru al Speakers Academy, care în prezent predă cursuri de formare în cadrul multor companii din Europa (Air France-KLM, Nijenrode University, Compania Logica etc.), precum și în zone mai îndepărtate.

Seminarul a fost organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (C.I.C.O.C.) din Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, condus de către Lect. univ. dr. Larisa Dragolea în calitate de Director.

Evenimentul a făcut parte din seria de manifestări organizate de C.I.C.O.C. cu și pentru studenți, în dorința de a facilita procesul de adaptare la piața muncii, de familiarizare cu situații inerente care pot apărea înainte și pe parcursul desăvârșirii profesionale.

Seminarul a fost susținut în limba engleză, iar traducerea simultană a fost asigurată cu sprijinul Centrului de Relații Internaționale din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.