Senatorul PNL Teodor Atanasiu dorește liniște la nivel local

Îndosariat în: Politică |

Teodor-Atanasiu-10-01-2014Senatorul PNL Teodor Atanasiu a declarat astăzi, la conferința de presă de la sediul partidului din Alba Iulia, că a cerul tuturor membrilor PNL și tuturor membrilor partidelor care compun USL, ca problemele din interiorul uniunii să nu mai fie discutate prin intermediul presei. Pentru funcționarea ”fără sincope și fără polemici în media”, PNL va cere partenerilor de uniune să fie completat protocolul alianței cu prevederi foarte clare pentru modul în care se ia decizia politică.

Pe cetățeni nu-i interesează problemele noastre de organizare a USL ci îi interesează soluțiile la problemele lor – locuri de muncă, nivel de trai și celelalte aspecte ale vieții de zi cu zi. De aceea eu vreau să le cer tuturor liberalilor și tuturor partidelor componente ale USL, dacă au probleme în ceea ce privește modul de funcționare al uniunii să le discutăm în organismele de conducere ale uniunii și nu în media fiindcă oricum ele nu se rezolvă acolo. Cei care le discută acolo nu vor soluționarea problemelor ci accentuarea conflictelor. De acum încolo nu o să auziți ca vreun liberal să spună că vreo reușită a USL-ului nu aparține unui PSD-ist și de asemenea, nu vreau să aud vreun PSD-ist că mai spune că  vreo reușită a USL-ului nu este datorată și unui liberal”, a spus Atanasiu.

El a mai precizat că va discuta despre această decizie și cu președintele PSD Alba Ioan Dîrzu, având în vedere săgețile aruncate la nivel local între reprezentanți ai social-democraților și ai PNL, dar a recunoscut că în cazul în care nu se va respecta protocolul nu va putea să intervină decât asupra propriilor membri de partid: ”Pe membrii PNL îi putem sancționa conform statutului, celorlalți nu putem decât să le arătăm obrazul”.

Referitor la informațiile apărute în presa națională potrivit cărora în unele județe, între care și Alba, există neînțelegeri între PNL și PSD și că acestea au făcut alianțe cu alte partide, Atanasiu a subliniat faptul că, întrucât în județul nostru USL nu a câștigat alegerile locale, PNL nu are datorii față de PSD și poate crea majorități cu orice partid pentru a obține funcții de conducere în Consiliul Județean și în consiliile locale unde este în minoritate.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.